"Treneris" istorija prasidėjo, kai įkūrėjai Anna ir Larsas pasidalijo aistra patogiems batams. Jie buvo pavargę nuo brangių ir nepatogių batų ir svajojo sukurti batus, kurie būtų ir įperkami, ir patogūs.

Anna ir Larsas kilę iš mažo miestelio pietų Švedijoje. Jie užaugo mylėdami gamtą, žygius pėsčiomis ir stovyklavimą. Tačiau jiems buvo sunku rasti batus, kurie suteiktų gerą atramą ir būtų patogūs avėti. Jie išbandė įvairių prekių ženklų ir stilių batus, tačiau visada patirdavo pėdų skausmą arba nuovargį.

1995 m. buvo įkurta įmonė "Treneris", kuri greitai užkariavo Švedijos vartotojų simpatijas. Bendrovės batai garsėja patogumu, patvarumu ir prieinamomis kainomis. "Billiga Sko" batai pagaminti iš kokybiškų medžiagų.

Įsipareigota tiekti aukštos kokybės batus už bet kokį biudžetą. Įsipareigojusi užtikrinti tvarumą ir socialinę atsakomybę.

Siūlome įvairių stilių ir dydžių batus, kad patenkintume visų savo klientų poreikius. Nesvarbu, ar ieškote patogių kasdienių batų kasdieniam nešiojimui, ar stilingų batų ypatingoms progoms, mes jums padėsime.

Šiuo metu "Treneris" yra viena iš pirmaujančių Švedijos batų mažmeninės prekybos įmonių, kuri savo interneto svetainėje prekiauja avalyne internetu. Ji taip pat eksportuoja savo gaminius į visą pasaulį.

Treneris - tai ne tik istorija apie batus, bet ir apie svajones, atkaklumą ir sėkmę. Norime, kad "Treneris" įkvėptų žmones drąsiai sekti savo svajonėmis ir siekti geresnės ateities.

Taigi savo parduotuvėje siūlome platų "Nike", "Adidas" ir kitų prekės ženklų batų asortimentą, taip pat daug garsių kolekcijų, tokių kaip "Adidas Adifom išpardavimas", "Nike Air Flight išpardavimas", "Pigūs Nike Air Jordan 1 Low".